Om oss

Om oss

FEMME-HOMME.NO

Femme-Homme.no er nettbutikken til Norges største Selected forhandler, med base i Bergen.

Vi har fysiske butikker i Bergen, Stavanger, Haugesund og Kristiansand.

Vi har tilgang til de aller fleste produkter i SELECTED sin kolleksjon og kan levere i Norge på 1-2 dager. Vi tilbyr fri frakt ved kjøp over 1000kr. Frist for retur er 30 dager.

Vi er en singel Brand Store for SELECTED Femme/Homme som er et internasjonalt merke med base i Danmark. Selected sine kolleksjoner er moderne med Nordisk preg og minimalisme. SELECTED tilbyr den moderne forbruker en unik kombinasjon av stil og kvalitet til en attraktiv pris.

SELECTED har som mål at kolleksjonene skal være moteriktig med Selected sine røtter i Nordisk design. Kvalitet før kvantitet og bærekraft er hovedfokus i alt SELECTED gjør i sin utvikling. Alle kolleksjoner skal være mer bærekraftig enn den siste.

 

HOMME

SELECTED Homme har et moderne uttrykk med fokus på Blazere, dresser, skjorter og casual som jeans og strikk. SELECTED Homme er klassisk, minimalistisk og moderne med vekt på kvalitet og detaljer. SELECTED Homme er tidløst design og kvalitet som varer.

 

FEMME

SELECTED Femme sine kolleksjoner er moderne og Nordisk minimalisme med fokus på detaljer og ønske om et individuelt uttrykk. Selected Femme er alltid langt fremme i motebilde, og fremstår med sitt eget uttrykk og design.